silver beach hotel

Το Silver Beach hotel είναι ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, που βρίσκεται σε μια γαλήνια , ήσυχη παραλιακή τοποθεσία με θέα το Κρητικό πέλαγος , στη βορειοδυτική ακτή των Χανίων σε απόσταση αναπνοής από τον κοσμοπολίτικο Πλατανιά .

 

Είναι ένας μοναδικός τόπος διακοπών όπου άνθρωπος και φύση συνυπάρχουν σε μια έκταση 15.000τ.μ με θέα το απέραντο Κρητικό γαλάζιο.

 

Η αρχιτεκτονική του με τις γήινες πινελιές δένει αρμονικά με τη φυσική ομορφιά που το περιβάλει .

 

Οι πράσινες αποχρώσεις της φύσης συντροφεύουν το μπλε της θάλασσας δημιουργώντας μια εξωτική ομορφιά κάτω από τον καταγάλανο κρητικό ουρανό.

Η σχολαστική φροντίδα , η επιμονή στη λεπτομέρεια , σε συνδιασμό με τον εξαιρετικό αισθητικά περιβάλλοντα χώρο συνδράμουν ώστε να ζήσετε μία ξεχωριστή εμπειρία διακοπών .

 

Αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον συγκρότημα , σε απόλυτη αρμονία με την περιβάλλουσα φύση και το περιβάλλον, επαναπροσδιορίζει την έννοια της λέξης ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

 

Το ζεστό φιλικό καλωσόρισμα η άρτια εξυπηρέτηση , οι αυθεντικοί άνθρωποι , η ατμόσφαιρα σπιτικής ζεστασιάς η πηγαία προσοχή από κάθε μέλος της ομάδας μας σε κάθε επισκέπτη , η προσπάθεια μας να σας προσφέρουμε κάθε παροχή και υπηρεσία που χρειάζεστε έτσι ώστε οι διακοπές σας να είναι ξεχωριστές όπως και εσείς.

enjoy your stay!