ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ COVID-19

Το ξενοδοχείο SILVER BEACH προσαρμόζει τη λειτουργία του λαμβάνοντας υπόψη τα νέα μέτρα ασφαλείας , τα υγειονομικά πρωτόκολλα και όλες τις λειτουργικές προδιαγραφές που ορίζει το Ελληνικό κράτος και σύμφωνα με την πιστοποίηση του ξενοδοχείου μας με το νέο σήμα Health First.

Προβλέπεται η χρήση προστατευτικού plexi-glass στην υποδοχή, ελαχιστοποίηση των συναλλαγών που χρειάζονται επαφή με τον πελάτη υιοθέτηση νέων τρόπων ανέπαφων συναλλαγών , η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας 2Μ , και η χρήση προστατευτικού εξοπλισμού από τους εργαζόμενους, τοποθέτηση αντισηπτικών σε εμφανή σημεία τόσο στους κοινόχρηστους χώρους όσο και στα δωμάτια .Σαφώς καθορισμένο χρονοδιάγραμμα για τον καθαρισμό και την απολύμανση σε όλους τους χώρους , συχνός καθαρισμός και πλύσιμο εξωτερικών και υψηλών σημείων αφής, όπως διάδρομοι, σκάλα.

-ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ-

CHECK IN

Το check out θα πραγματοποιείται έως τις 11:00 πμ ενώ το check in μεταφέρεται μετά της 15:00 μμ ώστε να πραγματοποιείται καθαρισμός απολύμανση και φυσικός αερισμός των δωματίων.
Οι κάρτες των δωματίων απολυμαίνονται σχολαστικά με ειδικά αντισηπτικά.
Τόσο στο χώρο υποδοχής όσο και στα άλλα τμήματα του ξενοδοχείου , υπάρχει η κατάλληλη σήμανση αποστάσεων η οποία θα πρέπει να τηρείται.

Απαγορεύεται η είσοδος σε μη διαμένοντες στα δωμάτια.
Τήρηση των κανόνων αναπνευστικής υγιεινής, υγιεινής των χεριών.

ΔΩΜΑΤΙΑ

Απολύμανση των δωματίων με τη χρήση του ατμοκαθαριστή και χρήση πιστοποιημένων απολυμαντικών κατά του COVID-19.
Παρέχεται αντισηπτικό σε όλα τα δωμάτια . Πλαστικό σακουλάκι έχει τοποθετηθεί στα χειριστήρια της τηλεόρασης και του air-condition όπου είναι εφικτό.

Όλα τα μη βασικά στοιχεία όπως περιοδικά φυλλάδια διακοσμητικά σκεύη κουζίνας έχουν αφαιρεθεί από τα δωμάτια .
Καθαρισμός δωματίου γίνεται κατά τη διάρκεια διαμονής μόνον κατόπιν αιτήματος.
Πολύ συχνή απολύμανση όλων των σημείων συχνής επαφής των πελατών και του προσωπικού σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Παροχή σε όλο το προσωπικό μας υγειονομικό υλικό (μάσκες, γάντια , αδιάβροχες ρόμπες αντισηπτικά κτλ.)
Συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας και ενημέρωση με βάση τις νέες εξελίξεις όσον αφορά τον COVID-19 . Παρακολουθούμε προσεκτικά την κατάσταση του νέου corona virus (covid-19) μέσω τακτικών ενημερώσεων και καθοδήγησης από τον Ελληνικό Οργανισμό Υγείας (EODY) και το Εθνικό Υπουργείο Υγείας .

ΕΣΤΙΑΣΗ

Οι μπουφέδες διατηρούνται στο πρωινό μεσημεριανό βραδινό φαγητό , μιας και οι φιλοξενούμενοι μας τους εκτιμούν.Σεβαστείτε το γεγονός ότι το σερβίρισμα στο μπουφέ θα πραγματοποιείτε μόνο από το προσωπικό εστίασης για αποφυγή άμεσης πρόσβασης των πελατών στα εδέσματα του μπουφέ. Για το σκοπό αυτό εισάγονται μέτρα ασφαλείας , τα οποία πρέπει να τηρούνται τόσο από τους εργαζόμενους , όσο και από τους φιλοξενούμενους. Ισχύουν τρίωρα ωράρια γευμάτων εξαιτίας της μείωσης χωρητικότητας του εστιατορίου αλλά και όσο το δυνατόν της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών μας .Επιπλέον η απολύμανση των χεριών είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και έξοδο σας από το χώρο αυτό.

ΠΑΡΑΛΙΑ

Η ευρυχωρία στο χώρο της πισίνας και της παραλίας επιτρέπει μεγαλύτερες αποστάσεις χωροθέτησης των ομπρελών από αυτές που προδιαγράφονται.

ΠΙΣΙΝΕΣ

Η συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης των περιοχών της πισίνας αυξάνεται και για το νερό χρησιμοποιούνται απολυμαντικά κατάλληλα για την τρέχουσα κατάσταση .

Αυστηρή τήρηση του αριθμού των ατόμων που πρέπει να βρίσκονται ταυτόχρονα μέσα στη πισίνα .
Πριν εισέλθετε στην πισίνα και μετά τη χρήση αυτής σας παρακαλούμε να χρησιμοποιείται τα ντους .
.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Σας ενημερώνουμε ότι για να μπορέσουμε να τηρήσουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα η χρήση του γυμναστηρίου θα μπορεί να γίνει κατόπιν ραντεβού.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Η παιδική χαρά βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο έχει τοποθετηθεί αντισηψία και η καθαριότητα και απολύμανση της γίνεται σύμφωνα με το νομοθετικό πλαίσιο.

ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ

Στην περίπτωση όπου αντιληφθούμε συμπτώματα της νόσου covid -19 ειδοποιείται ο υπεύθυνος για την εφαρμογή σχεδίου διαχείρισης ύποπτου κρούσματος του ξενοδοχείου , ειδοποιείται γιατρός και αν επιβεβαιωθεί ως κρούσμα covid-19 ο πελάτης μεταφέρεται στο ειδικό ξενοδοχείο καραντίνας και σε περίπτωση που χρήζει νοσηλείας μεταφέρεται σε υγειονομική μονάδα .

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η διεύθυνση του SILVER BEACH HOTEL όσο και το προσωπικό του ξενοδοχείου μας , με υψηλό επίπεδο προσωπικής, κοινωνικής και επαγγελματικής ευθύνης , δεσμεύεται για την πλήρη υιοθέτηση του ελληνικού υγειονομικού πρωτοκόλλου λειτουργίας των ξενοδοχείων .

Θα είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να σας φιλοξενήσουμε στο ξενοδοχείο μας , με αυστηρούς όρους υγιεινής ασφαλείας και πρόληψης του COVID-19 , τόσο για την ασφάλεια των φιλοξενούμενων μας όσο και του προσωπικού μας αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου .

Με εκτίμηση,
η ομάδα του SILVER BEACH HOTEL.